Božični Venci Venci Za Vhodna Vrata Obešalnik Prostem Visi Garland Počitniških Domov Okraski Za Okna Kamin Doma Prop

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€0.75

-34%

€1.14

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

Material:žični in ratana

Velikost:30 CM

Barva:Kot na sliki kažejo,

Količina:1 x Božični Venec

Oblika:Okrogel

Značilnosti:

1.Naše Božično vrata okraski venec je skrbno izdelan ročno z uporabo lok-vozel, cvetje, zvonovi dekoracijo,da bi vam na prostem in v zaprtih prostorih Božični venec, ki bo brez napora dodaj več praznično čar vaše dekor.

2.Ali želite dvigniti čar vašem prostem okraski ali vaš notranji notranjost, naše božični venec s pritrdilnim zagotavljajo odlično prilegajo za vaše stene, vrata, kamin, windows in nikjer drugje želite, da se vaš dom pripravljen za stranke, Božične večerje, družinskih srečanjih in več.

3.Umetno Božično smrekov venec je popoln kos, da visi nad kaminom, sprednja in zadnja vrata ali na steno na sprejem gostov v vaš počitniški dom.

4.Naše venci zgrajena z žico stojalo in ratana za dodatno podporo, idealno za mantels, vrata, mize centerpiece in pokriva sprednji verandi, primerna za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem.

5.Podružnica nasveti so naglašenih z glittery zlato, sprigs listov in jagod in rdeče in zlate okraske za polno, praznični videz, ki ustvarja očarljivo počitnice wonderland.

Paket je vključeno:

1 x Božični Venec

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Oznake: vrata venec, christma garland, eleaf garland kamin, sodobna venec, etanol kamin na prostem, izdelava venci vrata, viseči okras, božični dekor kamin, christma venec, metal wreath hangers.

Podatki

feature3 Zunanji Visi
Feature6 Kamin Doma Prop
feature1 Božični Venci Venci
Feature4 Garland Počitniških Domov
feature2 Za Vhodna Vrata Obešalnik
Poreklo CN(Izvora)
material PP
Feature5 Okraski Za Okna
Oblika KROG

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Božični Venci Venci Za Vhodna Vrata Obešalnik Prostem Visi Garland Počitniških Domov Okraski Za Okna Kamin Doma Prop

Božični Venci Venci Za Vhodna Vrata Obešalnik Prostem Visi Garland Počitniških Domov Okraski Za Okna Kamin Doma Prop

Podobni izdelki: