Žametno Prugasta Blazino Pokrivajo Nordijsko Ins Tlak Kabel Povoj Kavč Blazino Modno In Udobno Blazino Pokrov

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.23

-20%

€9.04

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Informacije o izdelku

Izdelek materiala:Poliestrskih vlaken Velikost izdelka:40x40cm 45x45cm 50X50cm izdelek vključuje vzglavnik brez blazino jedro.Če vam je všeč dizajn in barve izdelka podrobnosti se, prosimo, obrnite na službo za stranke, vam bomo lahko poslali kaj vam je všeč

Podrobnosti izdelka

Zakaj izbrati nas Smo kontrolo kakovosti iz vira, izberite tkanine,zadrgo &sukanca za šivanje.Strogo kontrolo vsak proces, Barvne obstojnosti, prepustnost zraka, materiala za trajnost. 4 blazino primerih z različnimi vzorci lahko enostavno ujemanje vašega doma slog popolnoma.imamo tudi Odlično poprodajne logistične storitve, tako da boste imeli nobenih skrbi.Nemoteno nevidno, z zadrgo na dnu, težko strpati blazino vstavite ali polnila, to ne bo zatakne, smo testirali in lahko zagotavljajo kakovost.Edinstven waterprintings,izgleda lepo in barvita,je tudi super darilo za družino in prijatelje.O Povratne Informacije 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kot tudi 5-star, da bi podrobno oceno.Ko ste nam pokaže posnetek povratne informacije, vam bomo ponudili dodatni popust v višini 5% v naslednjem naročilu, prosimo, obrnite na nas pred naslednjo da paymen. 2.--Če ste potrebuje velikih količinah, nas lahko kontaktirate in vam bomo ponudili dobro ceno.O express 1.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 2.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 4.Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Oznake: kabel dekor, nordijska kovinski pokrov, blazine, vrvi, ognjeno blazino pokrov, nordijska moda blazino pokrov, vijolična nordijska blazino pokrov, kabel twist, vzglavnik vrv, nordijska kritje pilotni, 8 mm kabel.

Podatki

Vzorec TISKANE
Slog Trak
material Poliester / Bombaž
Številka Modela CJB202000121
Nespodobno Sliko No
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Vrsta Prevleke
Uporaba Doma
Vzorec Tipa Trdna
Spolnost No
Poreklo CN(Izvora)
RAZRED Kvalificirano
Niti Štetje 100TC
Funkcija Okolju Prijazno
Tkanine, Štetje 20
Nastavite Vrsto No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Žametno Prugasta Blazino Pokrivajo Nordijsko Ins Tlak Kabel Povoj Kavč Blazino Modno In Udobno Blazino Pokrov

Žametno Prugasta Blazino Pokrivajo Nordijsko Ins Tlak Kabel Povoj Kavč Blazino Modno In Udobno Blazino Pokrov

Podobni izdelki: