Nordijska led stekleno kroglo lustre pendente viseče luči, svetlobe, napeljave, obesek luči lestenec, dnevna soba, spalnica

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€203.46

-19%

€254.32

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Vroče prodajo priporočilo¥400.00 ¥300.00 ¥156.00 ¥190.00 ¥185.00 ¥370.00 ¥288.00 ¥150.00 ¥559.00

① Nasveti: na trgu imajo enako obliko podoben izdelek kot sedanja trgovina je majhna, vendar je prisotna trgovini Baby Ne najlažjega, žice Skp polno uporabo nacionalni standard, ki se stopala imenuje plantarno materiala, embalaže ta trgovina 90% baby polno uporabo bubble wrap, za ni pene zavit zajetno prešito odejo darilo lesene ladje, majhen biser bombaž, polnilo dobre kakovosti, je težko resnico, Dobrodošli Projekta, dekoracijo podjetja, oblikovalci, itd. ② Poškodbe neposredno na nas, pohvale načrt stik wangwang živali

1. O barvna razlika

Ta trgovina vse fotografije so posnete v naravi, na svetlobo in zaslon razlika, tam bo malo barva razlika, prosimo, kupci vedo, da ti problemi ne morejo biti v slabo oceno in pritožbe po.

2. O razsežnosti

Velikost za ročno merjenje, zaradi merjenje orodja in različne metode merjenja in drugih dejavnikov, ne bo 1-2 CM napako.

3. O storitev za stranke

Kot vaš svetovanje ne more odgovoriti pravočasno, se lahko v času Svetovalni količina prevelik ali okvare sistema.

4. Izdelek zavezanost kakovosti

Smo strogo izdelka celotnega procesa inšpekcijskega pregleda, ki se proizvajajo izdelki so usposobljeni pred pakiranja in dostave.

5. Storitev namen

Hiter, odločen, natančno, premišljeno, toplo

6. Storitev ciljev

Kakovost storitev za zmago zadovoljstvo strank

7. Storitev načelo

Izdelkov garancijsko obdobje 3 let, garancija bo vzdrževanja in zamenjave kakovosti povzročil delov poškodovan, se garancijski rok deli za škodo, Odstranjevanje delov le stroški provizija za kupca, ki jih povzroča človeški dejavnik, poškodbe opreme, popravila ali določijo dodatki glede na ceno.

8. Način prevoza

Tranzitu, če so poškodovane problem je posledica naše odgovornosti, smo pack blago roko na je nedotaknjena, opomba: kupec prejel blago, prosimo preverite, ali je blago poškodovano, če je poškodovana, prosimo, v 72 urah fotografiranje za nas potrditev, bomo odzvali na vas, če čas je predolg, nismo odgovorni, prosimo, da boste lahko razumeli.

9. Prevoz navodila

Splošno dostave je dva načina: logistika, hitre dostave

A:logistika prednosti je tovorni poceni, pomanjkljivosti, je čas, nekoliko počasneje, in po prihodu do prejemnika prihodu postaja za dostavo; logistika tovornih zadaj bodo obveščeni po telefonu, prejemnik le prinesite osebni dokument s fotografijo, da pick-up je lahko.

B:hitre dostave prednosti prevoz hitrost je hitro in dostavo(Express dostava območju, slabost je tovorni je dražje. Če se vam ne mudi, medtem ko na splošno priporočamo, da pošljete logistiko.

10. Zamenjava poškodovanega blaga

Čeprav je naša embalaža zelo močna, vendar pa zaradi podal do tretjih oseb, medkrajevni prevoz, dostavo, tako da je promet tveganja svetilk ekstrudiranje neizogibno, še posebej, stekleni senčniki za luči, če ob prejemu blaga, ki je ugotovila, da senčniki za luči ali dodatki, ki so poškodovane, prosimo, takoj nas kontaktirate in zagotavljajo zlomljene dele fotografije, bomo poslali Kurirja dal pribor dopolnjuje poslano vam.

11. Izdelek obveznosti:

Da bi zagotovili visoko zanesljivost izdelka, naši materiali so izdelani iz visoko kakovostnega materiala. V enaki konkurenčni pogoji, naše podjetje ne bi zmanjšali izdelka tehnične zmogljivosti, zamenjave izdelka komponente za ceno na podlagi iskreno ponudbo za vas

Oznake: svetilka obesek, lučka nordijske, nakit van gogh, svetilka obesek lesa, usnje znamke, lučka za nordijsko obesek, chandelie, nordijska ocenjevanja, ponaredek rit ženska rit in kolk ojačevalec plen oblazinjena, 18 mm obroč.

Podatki

material Kovine
Slog Sodobno
Osnovna Vrsta G10
Poreklo CN(Izvora)
Zaključek železo
Lampshade Barve Rdeča
Vir Napajanja AC
Garancija 1
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Tehnika Kovane
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Zatemniti No
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Je Svetil Vključeni da,
Certificiranje CCC
Mesto Hotelski Sobi
Napetost 220V
Preklop Vrsta Senzor
Število svetlobnih virov 4
Številka Modela 1

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Nordijska led stekleno kroglo lustre pendente viseče luči, svetlobe, napeljave, obesek luči lestenec, dnevna soba, spalnica

Nordijska led stekleno kroglo lustre pendente viseče luči, svetlobe, napeljave, obesek luči lestenec, dnevna soba, spalnica

Podobni izdelki: