10/ 20pcs Cvet Ograja-Pot Vrtna Rastlina Meji Robom Travnik Imitacije Kamna Ograjo Ozemljitev Ograje Zložljiva Pokrajina Siva Oranžna

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.69

-30%

€18.13

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、Naravno dekoracijo: To plastične travnik rob je idealen za razlikovanje vrt postelj iz drugih travo, da bi vaš vrt videti čeden.Njegove kamnite zunanje mešanice robove s trate pri ustvarjanju edinstvene pokrajine meje, kar odpravlja potrebo po stalnem vrt rob obrezovanje in zmanjšuje plevela prenos.Slim design omogoča robovi za zaščito cvet postelj, brez upoštevanja preveč prostora.

2、Preprost eno osebo, za namestitev: To plastične travnik rob je sestavljen iz 20 dovolj prožen deli, ki jih lahko preprosto razrezana skupaj, ukrivljene in razbil na ohlapno tleh, vse, kar je mogoče storiti na hitro z eno osebo brez kopati.

3、po Meri roba dolžina: 20 kosov za 5 m / 16 ft dolgo robov, primeren za mala roža postelj, pločnikih, zelenih, itd.Lahko tudi enostavno povežete drugo paket 10 metrov ali več, da izpolnjujejo svoj vrt zahteve.

4、Vremenske vplive material: iz visoko kakovostnega PP plastike, ta travnik design rob lahko prenesejo na vremenske pogoje in se ne bo rja, rot, taljenje ali čip po sezone, zaradi česar je bolj kot druge kovine, lesa in kamna.Dobra izbira kosce.

5、malo vzdrževanja: Enkrat pravilno nameščen, rob plastičnih travnik, bo ostala povezana in se dajejo na sončen ali deževen dan.Vsak rob je tesno povezan in lahko zdrži dnevni veter in dež, ki se ne ruši.Namestite enkrat, ni treba skrbeti za pogoste vzdrževanje.

Specifikacija:

Ime: Imitacija kamna ograje ograje

Material: PP plastike

Kup dolžina: približno 13 cm/5.11 v

En kos velikost: o 9.84 x 9.06 x znašal 0,51 v / 25 x 23.5 x 1.3 CM (L*W*H)

En kos teža: približno 68 g / 2.38 oz

Skupna dolžina (sestavljeni): pribl. 5 m / 16 ft

Skupna teža: 1360g/3.0 kg

Pakiranje velikost: o 25*27*13.5 cm/9.84*10.63*5.31 v (L*W*H)

Package teža: okoli 1,6 kg / 3.53 lbs

Značilnosti:

To plastične travnik rob je idealen za razlikovanje vaš vrt postelj iz drugih trate, ustvarjanje naravnih in edinstvena pokrajina meji, ki bo vaš vrt videti čeden.Idealen je za cvet postelj, pločnikih, zelenice, ipd.Je enostaven za namestitev in vzdrževanje.Narejen je iz visoko kakovostnih PP plastike, ta travnik rob je proti vremenskim vplivom in se lahko postavi v sončno, vetrovno ali deževne dni brez rjavenje, rot, taljenje ali lusk, kot so druge kovine, lesa ali kamna robovi.

- Razlikovati med vrt postelj in drugih travo, da bi vaš vrt videti čisto in urejeno, ustvarjanje naravnih in edinstvena pokrajina meje, odpravi potrebo po vrtu rob obrezovanje, zmanjšanje plevela prenos, nizki stroški vzdrževanja in visoko weatherability.

Opomba:

1. To je ročno merjenje in imajo lahko napake 1-2 cm.

2. Zaradi vpliva foto svetlobe, itd., barvo prikaza je nekoliko drugačna, kar je neizogibno, upam, da ste razumeli!

Seznam:

10/20* imitacija kamna ograjo

Oznake: toplote ploščo telefon popravila, oled samsung, cement vrt, c2 pokrov, zaslon huawei p8 lite, vrt strešnik plesni, plesni strešnik, kalup za ploščice, betona, zaslon lcd zuk z2, oblika strešnika.

Podatki

Okvir Material Drugo
Številka Modela Imitacija Kamna Ograjo
Tlak Obdelan Les Tip Kemični
Okvir Končna Drugo
Funkcija Rot Dokaz

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

10/ 20pcs Cvet Ograja-Pot Vrtna Rastlina Meji Robom Travnik Imitacije Kamna Ograjo Ozemljitev Ograje Zložljiva Pokrajina Siva Oranžna

10/ 20pcs Cvet Ograja-Pot Vrtna Rastlina Meji Robom Travnik Imitacije Kamna Ograjo Ozemljitev Ograje Zložljiva Pokrajina Siva Oranžna

Podobni izdelki: